Kategorier
Catering

Catering för möte i Stockholm

Möten som spänner över hela dagen fungerar bäst om det finns mat att tillgå. Genom att anlita catering i Stockholm kan det lösas enkelt både med mat och fika.

Koncernen hade sitt årliga stormöte med alla cheferna. De hade samlats på huvudkontoret där de hade tillräckligt med plats för alla tjugo som skulle vara med. De hade en hel del att avhandla precis som alla andra år. Denna gång hade de dock arrangerat det hela lite annorlunda för att bli mer effektiva och orka hela dagen igenom.

Tidigare år hade de gjort så att alla hade gått ut för att äta lunch på valfritt ställe. Bekymret med det var att många hade samma favoritställen vilket gjorde att det blev köer. Ett annat problem var att flera då fick gå längre för att hitta bra mat. Det innebar att många blev sena och möten fick skjutas fram vilket resulterade i massor av irritation. I år skulle de istället fixa maten på kontoret.

Fantastisk catering

De hade satsat på en vällagad catering i Stockholm. Cateringfirman skulle komma en halvtimme innan lunch och duka upp en meny fylld av härliga smaker. På så vis kunde alla ta för sig så snart förmiddagens möten avslutades. Lunchen skulle även innebära att alla deltagare fick chansen att varva ner istället för att springa runt på stan.

När mötet avslutades för lunch fick deltagarna information om lunchbuffén som fanns uppdukad i ett av de större konferensrummen. Där fanns även bord och stolar så att alla kunde sitta bekvämt och äta. På buffén fanns även kaffe samt kaka och bulle för att avrunda en mycket god måltid. Organisatören insåg snart att enda bekymret de skulle kunna få var att alla var så mätta och avslappnade att det blev svårt att få dem att röra på sig.