Kategorier
Städ

Städfirma i Täby är något för alla

Slipp stressen med ett stökigt hem, samtidigt som du sparar tid och slipper städa själv. En städfirma i Täby utför pålitlig städning i ditt hem eller kontor.

Sia hade aldrig anat hur tufft det skulle bli med småbarn. Tillsammans med sin man Erik och deras två små barn hade hon precis flyttat från en trea i en lägenhet, till en stor villa på närmare 150 kvm. Det kunde bara bli bättre, det var så hon tänkte. Innan låg det saker överallt och det blev stökigt på nolltid. Vad hon inte tänkte på när det gällde ett stort hus var att det blev ännu mer stök och städning att göra.

Hon hann knappt med att vara människa. Hennes man Erik jobbade heltid och hon var hemma med barnen. När han kom hem hjälpte han givetvis till med barnen och Sia fick en stund för sig själv. Problemet var bara att den stunden behövde hon lägga på att städa. För var det inte städat till dagen efter så blev huset ett totalt kaos. De behövde verkligen hitta en annan lösning på att få hemmet städat.

En enklare vardag med hjälp från en städfirma

Erik hade länge varit på Sia om att ta hjälp med städningen i hemmet, men för Sia kändes det orimligt. Hon var hemma nästan hela tiden och ville göra jobbet själv. Men nu började hon ge med sig. När hon kände hur hon blev tröttare hela tiden och blev sämre som mamma, så var det dags att göra något åt det. Hon bestämde sig därför för att leta upp och anlita en städfirma i Täby.

Det var inte helt enkelt att veta vilken av alla städfirmorna hon skulle välja. Hon ville inte välja den med lägst pris, för det som var viktigast var att det var en seriös och duktig städfirma. Sia såg framför sig hur hon fick mer tid över till annat och äntligen kunde slappna av och andas lite mer. Hon ville ha en relativt regelbunden städning så hon slapp att det blev för mycket stök mellan gångerna.

Städfirma som kan städning

Sia hade egentligen inte jättehöga förväntningar inför att städfirman skulle komma. Hon antog liksom att det skulle bli rent, men inte mycket mer än så. Men när hon såg resultatet höll hon på att tappa hakan. Huset kändes plötsligt så lyxigt och exklusivt. Det kändes som hon gick in i ett hotell som hade riktigt hög standard på renhet. Sia älskade städfirman och ångrade bara att hon inte hade anlitat dem tidigare.

Under den tid det tog för dem att utföra en total storstädning av hela huset, hade hon själv knappt hunnit fixa ett enda rum. Dessutom blev det betydligt renare än om hon hade gjort det själv. Städfirman kunde verkligen sin sak och visste var smutsen fanns. De var inte rädda för att hugga i och lägga ned mycket tid och engagemang för att få det riktigt rent i bostaden.

Slappna av och lita på din städfirma

Innan Sia hade bokat städfirman så hade hon gjort noggrann research gällande vem hon skulle anlita. För henne var det väldigt viktigt att städhjälpen blev en avslappnande och hjälpande hand och inget som i sig gav stress. Hon ville kunna leka med barnen, njuta av en promenad eller göra något annat medan städfirman tog hand om städningen.

Hon hade verkligen haft tur. Hon hade hittat allt det i städfirman hon anlitade. Hon kände sig verkligen trygg med att de städade hennes hus. Det var dessutom personal som var riktigt trevlig och ville uppfylla hennes önskemål. De var lyhörda och enkla att kommunicera med. Aldrig igen skulle Sia vara utan städhjälp i sitt hem.